A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Alle tjenester/Barn og skole/Eidsbergskolen/Skolene i Eidsberg/Mysen skole

Alle artikler

Bilder på nett, illustrasjon

«Det er bilde av barnet mitt på nettet!»

Mange foreldre ønsker å dele små og store øyeblikk fra familielivet gjennom sosiale medier. Hva er lurt å tenke gjennom før du legger ut et bilde av barnet ditt på nett? Og hva gjør du hvis du oppdager et uønsket bilde? Her er kjørereglene.

Barn ved bålet

Turmat

Mette barn er turglade barn! På tur får dere både fysisk aktivitet, familietid og naturopplevelser. Med sunn, fristende turmat, får kroppen påfyll av næringsstoffer og energi.

Barn som roper

Folkeskikk og språkbruk

Å lære barna å opptre hensynsfullt, respektfullt og høflig er en viktig foreldreoppgave. Høflige barn vinner lettere respekt og møter oftere høflighet tilbake. I noen skolegårder kan stygt språk høres også blant de minste barna. Dette må både skolen og hjemmet jobbe med.

Jente med nettebrett, Foto - Foreldrepulsen

Gode apper for lesing

Nettbrett og apper kan være fine verktøy for å lære å lese og videreutvikle leseferdighetene. Gode leseapper har noen fellestrekk, og mange av dem egner seg godt til barn som har utfordringer med å lese.

Refleks

Bruker DU refleks?

Mange av våre elever ferdes langs veier med mye trafikk. Husk at det er vanskelig å se deg i vintermørket. Vi oppfordrer alle foresatte og elever til å bruke refleks når dere ferdes langs veien eller venter på skolebussen. Refleks redder liv!

Mor og barn

Slik hjelper du ditt barn med matematikk

Matematikk er et godt eksempel på hvor mye foreldrene betyr for barnets læring. Les mer om hvordan du kan bidra.

Minner om plandag

Plandag på Mysen skole 05.01.18, elevfri dag.

Elevene ved Mysen skole starter opp 02.01.18.
Opprinnelig fridag er flyttet til fredag 05.01.18 grunnet seminar for alle ansatte ved skolen.

 

Hatefulle yttringer er ikke greit

Hatefulle ytringer er ikke greit!

Kampanjen #IKKEGREIT oppfordrer foreldre og barn til å ta sitt ansvar og avstand fra hatefulle ytringer. Mange unge opplever å bli utsatt for stygge meldinger på grunnlag av kjønn, etnisitet eller annen gruppetilhørighet.

Barn på skolen

Bli bedre kjent med barnet ditt

Alle barn er forskjellige, med ulikt temperament, personlighet og egenskaper. Ved å bli bedre kjent med hvordan ditt barn er, kan du bedre tilrettelegge for og støtte barnet ditt i hverdagen.