A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Alle tjenester/Barn og skole/Eidsbergskolen/Skolene i Eidsberg/Mysen skole

Alle artikler

Skolestart

Program for skolestartere

Vi gleder oss til nye førsteklassinger starter opp høsten 2018.

Barn med telefon i sengen

Skjermbruk ødelegger søvnen

Skjermbruk på senga kan ødelegge for søvnen til barn og ungdom. Mobilbruken kan motvirke innsovning og få store konsekvenser for hverdagen og helsen til barnet.

Dugnad vår 2018

Dugnad på Mysen skole

Torsdag 3. mai samlet FAU elever og foreldre til dugnad på skolens uteområde.

Jente som ser på solnedgangen

Ensomhet

I alle skolegårder finnes det barn som føler seg ensomme og utenfor fellesskapet. Mange barn prøver å skjule ensomheten, derfor er oppmerksomme voksne helt avgjørende.

Leselyst

Stimulere til leselyst

Foreldre gir barna leselyst ved å lese selv, lese høyt for barna og vise interesse i det barna leser. Hjelp barna i å velge lesestoff som fenger. Husk at all lesing teller – også på skjerm.

Jente som ser på en pc

Hva er nettvett - egentlig?

Stadig flere og stadig yngre barn tilbringer stadig mer tid på nett. For å ferdes trygt på internett, må barna lære noen kjøreregler. Tenk kritisk, vær et godt forbilde og vær trygg på nett!

Fjelltur

Ferieaktiviteter 2018 har åpnet for påmelding

Har dere begynt å planlegge sommerferien?

Gutt som ser

Hva er autisme?

Vansker med å forstå andre mennesker og delta i gjensidig sosialt samspill med andre er de mest framtredende trekkene blant de som har autisme. De første symptomene dukker gjerne opp tidlig i livet.

Bilder på nett, illustrasjon

«Det er bilde av barnet mitt på nettet!»

Mange foreldre ønsker å dele små og store øyeblikk fra familielivet gjennom sosiale medier. Hva er lurt å tenke gjennom før du legger ut et bilde av barnet ditt på nett? Og hva gjør du hvis du oppdager et uønsket bilde? Her er kjørereglene.